Overslaan en naar de inhoud gaan

Overvallers Kessel hebben flink geldbedrag buitgemaakt

Geplaatst opmaandag 1 oktober 2018 - 13:34

De overvallers die in de nacht van zondag op maandag een woning hebben overvallen in Kessel, hebben een fors geldbedrag meegenomen.

De overvallers bedreigden de bewoners met een steekwapen. De twee gemaskerde mannen vielen de woning aan de Baarloseweg rond 3:00 uur binnen.

Lees ook: Gemaskerde mannen overvallen woning in Kessel

Auto
De politie is op zoek naar getuigen. De overvallers zijn vermoedelijk in een auto vertrokken. De twee blanke mannen droegen capuchons en handschoenen en worden geschat op een leeftijd tussen de 25 en 30 jaar. Eén heeft een slank figuur en de ander heeft een gezet postuur.

beelden: Track '88

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen