Overslaan en naar de inhoud gaan

Overvallers bedreigen man met wapen

Geplaatst opdonderdag 14 november 2019 - 6:19

Bij een woningoverval in Sittard hebben meerdere personen rond 5:45 uur een man in een woning vastgehouden en bedreigd met een wapen.

Dit gebeurde in de Betuwestraat. Het gaat niet om de bewoner van het pand. Wel was hij als enige in de woning aanwezig.

Video: L1

Slaapkamer
Het slachtoffer werd wakker van gestommel in het huis. Kort erna stonden meerdere personen in zijn slaapkamer. Het zou gaan om drie of vier daders. Een van hen bleef bij de bewoner, terwijl de anderen het huis doorzochten. Bij de overval raakte niemand gewond.

Video: L1

Voortvluchtig
Of de daders iets hebben meegenomen en wat dit dan is, is onduidelijk. Ook is niet bekend hoe ze het huis hebben verlaten. De politie laat weten dat de overvallers op de vlucht zijn geslagen en vraagt ooggetuigen zich te melden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen