Overslaan en naar de inhoud gaan

Overvallers bedreigen man met wapen

Geplaatst opdonderdag 14 november 2019 - 6:19

Bij een woningoverval in Sittard hebben meerdere personen rond 5:45 uur een man in een woning vastgehouden en bedreigd met een wapen.

Dit gebeurde in de Betuwestraat. Het gaat niet om de bewoner van het pand. Wel was hij als enige in de woning aanwezig.

Video: L1

Slaapkamer
Het slachtoffer werd wakker van gestommel in het huis. Kort erna stonden meerdere personen in zijn slaapkamer. Het zou gaan om drie of vier daders. Een van hen bleef bij de bewoner, terwijl de anderen het huis doorzochten. Bij de overval raakte niemand gewond.

Video: L1

Voortvluchtig
Of de daders iets hebben meegenomen en wat dit dan is, is onduidelijk. Ook is niet bekend hoe ze het huis hebben verlaten. De politie laat weten dat de overvallers op de vlucht zijn geslagen en vraagt ooggetuigen zich te melden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen