Overslaan en naar de inhoud gaan

Overvallers bedreigen man en vrouw met vuurwapen

Geplaatst opdinsdag 3 december 2019 - 11:20

Twee mannen hebben een man en een vrouw maandagavond geprobeerd te overvallen in Roermond.

De man en vrouw werden bedreigd met een vuistvuurwapen toen ze op het voetpad aan het Muntslagererf wandelden. Dit laat de politie weten.

Sjaal
Er werd maandagavond al naar twee gewapende mannen gezocht. "De overvallers kwamen uit de richting van de Faunasingel en liepen op de wandelaars af. Allebei waren ze in het zwart gekleed en hadden ze een donkere sjaal voor het gezicht waardoor alleen hun ogen zichtbaar waren", vertelt de politie.

Vuurwapen
De verdachten eisten geld en dreigden hierbij met een vuurwapen. Toen bleek dat de man en vrouw geen geld bij zich hadden gingen de daders er vandoor richting de Ambachtsingel.

Lees ook: Zoektocht naar bewapende mannen in Roermond

Buitenlands accent
Volgens de woordvoerder van de politie gaat het om twee mannen van 20 jaar van ongeveer 1.80 meter en hadden ze een zwarte schoudertas bij zich. De man die met het wapen dreigde, sprak met een buitenlands accent. De politie zoekt getuigen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen