Overslaan en naar de inhoud gaan

Overvallers bedreigen man en vrouw met vuurwapen

Geplaatst opdinsdag 3 december 2019 - 11:20

Twee mannen hebben een man en een vrouw maandagavond geprobeerd te overvallen in Roermond.

De man en vrouw werden bedreigd met een vuistvuurwapen toen ze op het voetpad aan het Muntslagererf wandelden. Dit laat de politie weten.

Sjaal
Er werd maandagavond al naar twee gewapende mannen gezocht. "De overvallers kwamen uit de richting van de Faunasingel en liepen op de wandelaars af. Allebei waren ze in het zwart gekleed en hadden ze een donkere sjaal voor het gezicht waardoor alleen hun ogen zichtbaar waren", vertelt de politie.

Vuurwapen
De verdachten eisten geld en dreigden hierbij met een vuurwapen. Toen bleek dat de man en vrouw geen geld bij zich hadden gingen de daders er vandoor richting de Ambachtsingel.

Lees ook: Zoektocht naar bewapende mannen in Roermond

Buitenlands accent
Volgens de woordvoerder van de politie gaat het om twee mannen van 20 jaar van ongeveer 1.80 meter en hadden ze een zwarte schoudertas bij zich. De man die met het wapen dreigde, sprak met een buitenlands accent. De politie zoekt getuigen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen