Overslaan en naar de inhoud gaan

Overvaller tabakszaak nog steeds zoek

Geplaatst opwoensdag 12 september 2018 - 14:08

Ruim twee weken na een gewapende overval op een tabakswinkel in Hoensbroek, geeft de politie informatie en bewakingsbeelden vrij van de verdachte.

De dader kwam op maandagmiddag 27 augustus met verkeerde bedoelingen de winkel aan de Hoofdstraat binnen. Daar bedreigde hij de eigenaar, die op dat moment alleen in de zaak was, met een mes.

Fiets
Na de bedreiging is de dader er zonder buit op de fiets vandoor gegaan. Hij zou richting de Markt zijn gefietst. De zoektocht van de politie en een buurtonderzoek hebben tot nu toe geen duidelijkheid gegeven over wie de overvaller is.

Trainingsjasje
Op de bewakingsbeelden die vrij zijn gegeven is een man op een blauwe of grijze herenfiets te zien. Hij is lichtgetint en heeft een opvallend rood met blauw trainingsjasje aan. Tijdens de overval droeg hij verder een spijkerbroek en donkere schoenen.

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen