Overslaan en naar de inhoud gaan

Overvaller tabakszaak nog steeds zoek

Geplaatst opwoensdag 12 september 2018 - 14:08

Ruim twee weken na een gewapende overval op een tabakswinkel in Hoensbroek, geeft de politie informatie en bewakingsbeelden vrij van de verdachte.

De dader kwam op maandagmiddag 27 augustus met verkeerde bedoelingen de winkel aan de Hoofdstraat binnen. Daar bedreigde hij de eigenaar, die op dat moment alleen in de zaak was, met een mes.

Fiets
Na de bedreiging is de dader er zonder buit op de fiets vandoor gegaan. Hij zou richting de Markt zijn gefietst. De zoektocht van de politie en een buurtonderzoek hebben tot nu toe geen duidelijkheid gegeven over wie de overvaller is.

Trainingsjasje
Op de bewakingsbeelden die vrij zijn gegeven is een man op een blauwe of grijze herenfiets te zien. Hij is lichtgetint en heeft een opvallend rood met blauw trainingsjasje aan. Tijdens de overval droeg hij verder een spijkerbroek en donkere schoenen.

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen