Overslaan en naar de inhoud gaan

Overvaller tabakszaak nog steeds zoek

Geplaatst opwoensdag 12 september 2018 - 14:08

Ruim twee weken na een gewapende overval op een tabakswinkel in Hoensbroek, geeft de politie informatie en bewakingsbeelden vrij van de verdachte.

De dader kwam op maandagmiddag 27 augustus met verkeerde bedoelingen de winkel aan de Hoofdstraat binnen. Daar bedreigde hij de eigenaar, die op dat moment alleen in de zaak was, met een mes.

Fiets
Na de bedreiging is de dader er zonder buit op de fiets vandoor gegaan. Hij zou richting de Markt zijn gefietst. De zoektocht van de politie en een buurtonderzoek hebben tot nu toe geen duidelijkheid gegeven over wie de overvaller is.

Trainingsjasje
Op de bewakingsbeelden die vrij zijn gegeven is een man op een blauwe of grijze herenfiets te zien. Hij is lichtgetint en heeft een opvallend rood met blauw trainingsjasje aan. Tijdens de overval droeg hij verder een spijkerbroek en donkere schoenen.

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen