Overslaan en naar de inhoud gaan

Overvaller snackbar achtervolgt eigenares met mes

Geplaatst opdinsdag 4 februari 2020 - 21:41

De overvaller van een snackbar in de Geleense wijk Lindenheuvel, lijkt meer oog te hebben gehad voor de eigenares van de snackbar dan voor de kassa.

Dat blijkt uit beelden van bewakingscamera's in de cafetaria, die dinsdagavond zijn getoond in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Achtervolging
Op de beelden van de overval op 7 november is duidelijk te zien dat de overvaller plotseling de deur openzwaait, meteen naar de toonbank rent en daar overheen springt met een groot mes in zijn hand. De eigenares die achter de toonbank staat, zet op het een gillen en rent twee naar buiten gevluchte klanten achterna. De overvaller zit haar met geheven mes op de hielen. Om de kassa of andere waardevolle spullen bekommert hij zich niet.

Vlucht
Een van de klanten belt buiten direct de politie, de overvaller gaat er buiten dan ook meteen vandoor. De politie heeft nog altijd geen spoor van de dader.

Signalement
De dader is een man van ongeveer 1.85 meter groot. Op de beelden is te zien dat hij een opvallend blauw jack draagt. Aan de manier waarop de overvaller over de toonbank springt, is te zien dat hij lenig is.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen