Overslaan en naar de inhoud gaan

Overvaller snackbar achtervolgt eigenares met mes

Geplaatst opdinsdag 4 februari 2020 - 21:41

De overvaller van een snackbar in de Geleense wijk Lindenheuvel, lijkt meer oog te hebben gehad voor de eigenares van de snackbar dan voor de kassa.

Dat blijkt uit beelden van bewakingscamera's in de cafetaria, die dinsdagavond zijn getoond in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Achtervolging
Op de beelden van de overval op 7 november is duidelijk te zien dat de overvaller plotseling de deur openzwaait, meteen naar de toonbank rent en daar overheen springt met een groot mes in zijn hand. De eigenares die achter de toonbank staat, zet op het een gillen en rent twee naar buiten gevluchte klanten achterna. De overvaller zit haar met geheven mes op de hielen. Om de kassa of andere waardevolle spullen bekommert hij zich niet.

Vlucht
Een van de klanten belt buiten direct de politie, de overvaller gaat er buiten dan ook meteen vandoor. De politie heeft nog altijd geen spoor van de dader.

Signalement
De dader is een man van ongeveer 1.85 meter groot. Op de beelden is te zien dat hij een opvallend blauw jack draagt. Aan de manier waarop de overvaller over de toonbank springt, is te zien dat hij lenig is.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen