Overslaan en naar de inhoud gaan

Overvaller snackbar achtervolgt eigenares met mes

Geplaatst opdinsdag 4 februari 2020 - 21:41

De overvaller van een snackbar in de Geleense wijk Lindenheuvel, lijkt meer oog te hebben gehad voor de eigenares van de snackbar dan voor de kassa.

Dat blijkt uit beelden van bewakingscamera's in de cafetaria, die dinsdagavond zijn getoond in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Achtervolging
Op de beelden van de overval op 7 november is duidelijk te zien dat de overvaller plotseling de deur openzwaait, meteen naar de toonbank rent en daar overheen springt met een groot mes in zijn hand. De eigenares die achter de toonbank staat, zet op het een gillen en rent twee naar buiten gevluchte klanten achterna. De overvaller zit haar met geheven mes op de hielen. Om de kassa of andere waardevolle spullen bekommert hij zich niet.

Vlucht
Een van de klanten belt buiten direct de politie, de overvaller gaat er buiten dan ook meteen vandoor. De politie heeft nog altijd geen spoor van de dader.

Signalement
De dader is een man van ongeveer 1.85 meter groot. Op de beelden is te zien dat hij een opvallend blauw jack draagt. Aan de manier waarop de overvaller over de toonbank springt, is te zien dat hij lenig is.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen