Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Overvallen oma Betsie (80): 'Weet niet of ik nog naar bed durf'

Geplaatst opzaterdag 22 september 2018 - 16:58

De Roermondse oma Betsie is helemaal van slag door de brute overval op haar woning.

De 80-jarige vrouw werd vrijdagavond om 23:00 uur in haar slaap overvallen. "Ik ben flink geschrokken, écht flink geschrokken, vertelt oma Betsie tegen L1. "Ik weet niet of ik vanavond nog naar bed durf te gaan."

Waardevolle ketting
Bij de overval werden waardevolle kettingen gestolen. Onder meer één met de foto van haar overleden man en één met hun namen. "Het allerbelangrijkste is die ketting, want die heb ik van mijn man gekregen", vertelt ze hevig ontdaan.

Lees ook: Oma Betsie (80) overvallen: 'Hoe laf kan je zijn'

In haar slaap
De vrouw werd in haar slaap door één man overvallen. "Ineens voelde ik iets", aldus het slachtoffer. "Ik draaide me om en ik wist niet wat ik zag. Hij was aan het friemelen aan mijn nek."

De familie van de vrouw heeft een beloning van 500 euro uitgeloofd voor de gouden tip. "Voor mijn part gooit hij ze in de brievenbus", zegt kleindochter Samantha. "De kettingen moeten gewoon terugkomen." De politie onderzoekt de overval op het huis aan het Keulseplein.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Limburg, wat een warmte! Bedankt allemaal! 346.971 producten voor L1 Samen voor de Voedselbank!

En je kunt nog steeds online een voedselpakket doneren. Dat kan t/m 31 december.

Doneer hier online
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen