Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Overvallen oma Betsie (80): 'Weet niet of ik nog naar bed durf'

Geplaatst opzaterdag 22 september 2018 - 16:58

De Roermondse oma Betsie is helemaal van slag door de brute overval op haar woning.

De 80-jarige vrouw werd vrijdagavond om 23:00 uur in haar slaap overvallen. "Ik ben flink geschrokken, écht flink geschrokken, vertelt oma Betsie tegen L1. "Ik weet niet of ik vanavond nog naar bed durf te gaan."

Waardevolle ketting
Bij de overval werden waardevolle kettingen gestolen. Onder meer één met de foto van haar overleden man en één met hun namen. "Het allerbelangrijkste is die ketting, want die heb ik van mijn man gekregen", vertelt ze hevig ontdaan.

Lees ook: Oma Betsie (80) overvallen: 'Hoe laf kan je zijn'

In haar slaap
De vrouw werd in haar slaap door één man overvallen. "Ineens voelde ik iets", aldus het slachtoffer. "Ik draaide me om en ik wist niet wat ik zag. Hij was aan het friemelen aan mijn nek."

De familie van de vrouw heeft een beloning van 500 euro uitgeloofd voor de gouden tip. "Voor mijn part gooit hij ze in de brievenbus", zegt kleindochter Samantha. "De kettingen moeten gewoon terugkomen." De politie onderzoekt de overval op het huis aan het Keulseplein.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures

Meest gelezen