Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Overvallen oma Betsie (80): 'Weet niet of ik nog naar bed durf'

Geplaatst opzaterdag 22 september 2018 - 16:58

De Roermondse oma Betsie is helemaal van slag door de brute overval op haar woning.

De 80-jarige vrouw werd vrijdagavond om 23:00 uur in haar slaap overvallen. "Ik ben flink geschrokken, écht flink geschrokken, vertelt oma Betsie tegen L1. "Ik weet niet of ik vanavond nog naar bed durf te gaan."

Waardevolle ketting
Bij de overval werden waardevolle kettingen gestolen. Onder meer één met de foto van haar overleden man en één met hun namen. "Het allerbelangrijkste is die ketting, want die heb ik van mijn man gekregen", vertelt ze hevig ontdaan.

Lees ook: Oma Betsie (80) overvallen: 'Hoe laf kan je zijn'

In haar slaap
De vrouw werd in haar slaap door één man overvallen. "Ineens voelde ik iets", aldus het slachtoffer. "Ik draaide me om en ik wist niet wat ik zag. Hij was aan het friemelen aan mijn nek."

De familie van de vrouw heeft een beloning van 500 euro uitgeloofd voor de gouden tip. "Voor mijn part gooit hij ze in de brievenbus", zegt kleindochter Samantha. "De kettingen moeten gewoon terugkomen." De politie onderzoekt de overval op het huis aan het Keulseplein.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen