Overslaan en naar de inhoud gaan

Overval bij woning in Heerlen: verdachte raakt gewond

Geplaatst opvrijdag 17 december 2021 - 6:44

Bij een confrontatie tussen overvallers en een bewoner van een woning aan de Hitjesweg in Heerlen is vrijdagnacht een van de overvallers gewond geraakt.

De politie kreeg rond 4:00 uur een melding van de overval. Ter plaatse bleek dat er een gevecht was ontstaan tussen de overvallers en een bewoner.

Ziekenhuis
Eén van de overvallers raakte daarbij gewond. Hij is aangehouden voor betrokkenheid bij de woningoverval en voor medische hulp overgebracht naar het ziekenhuis. Een tweede verdachte is later in de nacht ook aangehouden, maar inmiddels weer in vrijheid gesteld. De politie doet verder onderzoek naar wat er exact in en rond de woning gebeurd is.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen