Overslaan en naar de inhoud gaan

Overtoom op proef bij Fortuna Sittard

Geplaatst opmaandag 6 juli 2020 - 11:20

Tom Overtoom mag zich bewijzen op het trainingsveld bij Fortuna Sittard.

De middenvelder traint vanaf maandag op proef mee bij de Sittardse eredivisionist.

N.E.C.
Overtoom (29) stond tot de zomer onder contract N.E.C. Nijmegen. Daar was hij in de jaargang 2018/2019 nog een vaste waarde, maar in het afgelopen seizoen belandde hij op het tweede plan bij de Nijmegenaren: hij speelde slechts zes wedstrijden.

Middenveld
De geboren Amsterdammer kan op het middenveld meerdere posities invullen, zowel verdedigend als aanvallend. Hij stond al bij negen Nederlandse profclubs onder contract. Momenteel zit hij zonder werkgever.

Blessure
Overtoom moest maandag bij de eerste training voortijdig afhaken met een blessure. Over de ernst van de kwetsuur is nog niets duidelijk.

Video: L1

Lees ook: Verwacht contract: Cox blijft bij Fortuna

Cox
Maandagochtend liet Fortuna al weten George Cox definitief te hebben vastgelegd. De Engelse linksback heeft een contract voor drie seizoenen ondertekend. De geel-groenen trainen maandag voor het eerst in de aanloop naar het nieuwe seizoen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen