Overslaan en naar de inhoud gaan

Overtoom op proef bij Fortuna Sittard

Geplaatst opmaandag 6 juli 2020 - 11:20

Tom Overtoom mag zich bewijzen op het trainingsveld bij Fortuna Sittard.

De middenvelder traint vanaf maandag op proef mee bij de Sittardse eredivisionist.

N.E.C.
Overtoom (29) stond tot de zomer onder contract N.E.C. Nijmegen. Daar was hij in de jaargang 2018/2019 nog een vaste waarde, maar in het afgelopen seizoen belandde hij op het tweede plan bij de Nijmegenaren: hij speelde slechts zes wedstrijden.

Middenveld
De geboren Amsterdammer kan op het middenveld meerdere posities invullen, zowel verdedigend als aanvallend. Hij stond al bij negen Nederlandse profclubs onder contract. Momenteel zit hij zonder werkgever.

Blessure
Overtoom moest maandag bij de eerste training voortijdig afhaken met een blessure. Over de ernst van de kwetsuur is nog niets duidelijk.

Video: L1

Lees ook: Verwacht contract: Cox blijft bij Fortuna

Cox
Maandagochtend liet Fortuna al weten George Cox definitief te hebben vastgelegd. De Engelse linksback heeft een contract voor drie seizoenen ondertekend. De geel-groenen trainen maandag voor het eerst in de aanloop naar het nieuwe seizoen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen