Overslaan en naar de inhoud gaan

Overtoom op proef bij Fortuna Sittard

Geplaatst opmaandag 6 juli 2020 - 11:20

Tom Overtoom mag zich bewijzen op het trainingsveld bij Fortuna Sittard.

De middenvelder traint vanaf maandag op proef mee bij de Sittardse eredivisionist.

N.E.C.
Overtoom (29) stond tot de zomer onder contract N.E.C. Nijmegen. Daar was hij in de jaargang 2018/2019 nog een vaste waarde, maar in het afgelopen seizoen belandde hij op het tweede plan bij de Nijmegenaren: hij speelde slechts zes wedstrijden.

Middenveld
De geboren Amsterdammer kan op het middenveld meerdere posities invullen, zowel verdedigend als aanvallend. Hij stond al bij negen Nederlandse profclubs onder contract. Momenteel zit hij zonder werkgever.

Blessure
Overtoom moest maandag bij de eerste training voortijdig afhaken met een blessure. Over de ernst van de kwetsuur is nog niets duidelijk.

Video: L1

Lees ook: Verwacht contract: Cox blijft bij Fortuna

Cox
Maandagochtend liet Fortuna al weten George Cox definitief te hebben vastgelegd. De Engelse linksback heeft een contract voor drie seizoenen ondertekend. De geel-groenen trainen maandag voor het eerst in de aanloop naar het nieuwe seizoen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen