Overslaan en naar de inhoud gaan

Overtoom op proef bij Fortuna Sittard

Geplaatst opmaandag 6 juli 2020 - 11:20

Tom Overtoom mag zich bewijzen op het trainingsveld bij Fortuna Sittard.

De middenvelder traint vanaf maandag op proef mee bij de Sittardse eredivisionist.

N.E.C.
Overtoom (29) stond tot de zomer onder contract N.E.C. Nijmegen. Daar was hij in de jaargang 2018/2019 nog een vaste waarde, maar in het afgelopen seizoen belandde hij op het tweede plan bij de Nijmegenaren: hij speelde slechts zes wedstrijden.

Middenveld
De geboren Amsterdammer kan op het middenveld meerdere posities invullen, zowel verdedigend als aanvallend. Hij stond al bij negen Nederlandse profclubs onder contract. Momenteel zit hij zonder werkgever.

Blessure
Overtoom moest maandag bij de eerste training voortijdig afhaken met een blessure. Over de ernst van de kwetsuur is nog niets duidelijk.

Video: L1

Lees ook: Verwacht contract: Cox blijft bij Fortuna

Cox
Maandagochtend liet Fortuna al weten George Cox definitief te hebben vastgelegd. De Engelse linksback heeft een contract voor drie seizoenen ondertekend. De geel-groenen trainen maandag voor het eerst in de aanloop naar het nieuwe seizoen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen