Overslaan en naar de inhoud gaan

'Overstap Tom Dumoulin naar Jumbo-Visma'

Geplaatst opwoensdag 3 juli 2019 - 6:08

Tom Dumoulin staat op het punt om te vertrekken bij Sunweb.

Dumoulin zelf geeft overigens aan dat een vertrek op dit moment niet aan de orde is, zo meldt De Telegraaf dinsdagavond. Het AD schrijft daarentegen dat het lopende contract van de 28-jarige Limburger naar alle waarschijnlijkheid zal worden ontbonden. Volgens de krant lijkt de wielrenner dan te gaan tekenen bij Jumbo-Visma.

Haarscheurtjes
In 2017 tekende Dumoulin een contract dat hem aan de ploeg verbond tot eind 2021. In de afgelopen twee jaar ontstonden er langzaam maar zeker haarscheurtjes in het huwelijk tussen Dumoulin en Sunweb. De Maastrichtenaar is in gesprek met manager Iwan Spekenbrink om zijn lopende contract te laten ontbinden. Er ligt volgens de krant een scenario om uit elkaar te gaan met een herenakkoord.

Jumbo-Visma
Over het ontbinden van het contract zijn nog geen knopen doorgehakt. Maar als alle partijen elkaar vinden is Dumoulin volgens meerdere bronnen onderweg naar Jumbo-Visma, de ploeg van onder meer Dylan Groenewegen, Steven Kruijswijk en Primoz Roglic.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen