Overslaan en naar de inhoud gaan

'Overstap Tom Dumoulin naar Jumbo-Visma'

Geplaatst opwoensdag 3 juli 2019 - 6:08

Tom Dumoulin staat op het punt om te vertrekken bij Sunweb.

Dumoulin zelf geeft overigens aan dat een vertrek op dit moment niet aan de orde is, zo meldt De Telegraaf dinsdagavond. Het AD schrijft daarentegen dat het lopende contract van de 28-jarige Limburger naar alle waarschijnlijkheid zal worden ontbonden. Volgens de krant lijkt de wielrenner dan te gaan tekenen bij Jumbo-Visma.

Haarscheurtjes
In 2017 tekende Dumoulin een contract dat hem aan de ploeg verbond tot eind 2021. In de afgelopen twee jaar ontstonden er langzaam maar zeker haarscheurtjes in het huwelijk tussen Dumoulin en Sunweb. De Maastrichtenaar is in gesprek met manager Iwan Spekenbrink om zijn lopende contract te laten ontbinden. Er ligt volgens de krant een scenario om uit elkaar te gaan met een herenakkoord.

Jumbo-Visma
Over het ontbinden van het contract zijn nog geen knopen doorgehakt. Maar als alle partijen elkaar vinden is Dumoulin volgens meerdere bronnen onderweg naar Jumbo-Visma, de ploeg van onder meer Dylan Groenewegen, Steven Kruijswijk en Primoz Roglic.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen