Overslaan en naar de inhoud gaan

Overschot in 2014: Onderbanken trakteert

Geplaatst opdonderdag 11 februari 2016 - 21:38

De gemeenteraad van Onderbanken gaat een deel van het financiële overschot van 2014 tverdelen onder de inwoners. Elke inwoner krijgt 26 euro.

De hogere inkomsten en dus ook het overschot over 2014 komen onder andere voort uit de verkoop van de Essentaandelen. Het totale bedrag dat wordt uitgekeerd bedraagt ruim twee ton.

De teruggave heeft betrekking op de jaren voor 2015. Mensen die na 1 januari 2015 in de gemeente zijn komen wonen, kunnen geen aanspraak maken op de teruggave.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Provincie en gemeenten kregen 4 miljard aan Essent-geld
Onderbanken te klein voor burgemeester Clermonts
Onderbanken wil fuseren met buurgemeenten
Democraten Onderbanken uiteen: tijdelijk nieuwe partij
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen