Overslaan en naar de inhoud gaan

Overleden wethouder ereburger Peel en Maas

Geplaatst opwoensdag 27 september 2017 - 15:50

De overleden wethouder Arno Janssen van Peel en Maas is postuum benoemd tot ereburger. Ook is hem de erepenning van de gemeente toegekend.

Janssen krijgt de penning voor zijn werk als raadslid, wethouder en de vele nevenfuncties die hij had.

Hartstilstand
De 68-jarige wethouder overleed vrijdagochtend in het ziekenhuis. Hij lag daar nadat hij een hartstilstand kreeg op de fiets. Hij werd in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis.

Lees ook: Wethouder Peel en Maas overleden

Betrokken
"Janssen was in zijn rol als wethouder en raadslid een toegankelijk, betrokken en ambitieus persoon", laat de gemeente weten. "Hij heeft zich jarenlang ingezet voor de samenleving. Naast zijn bestuurlijke functie was hij ook erg betrokken bij Baarlo. Hij droeg vooral de muziekwereld en het carnavalsleven een warm hart toe."

Woensdagmiddag was er een afscheidsdienst.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen