Overslaan en naar de inhoud gaan

Overleden scooterrijdster (16) kwam uit Hoensbroek

Geplaatst opwoensdag 16 september 2020 - 15:41

De 16-jarige bestuurster van een scooter die dinsdag bij een ongeval in Voerendaal om het leven kwam, was afkomstig uit Hoensbroek.

Het 16-jarige meisje dat achterop zat en gewond raakte, komt uit Heerlen. Zij is naar het ziekenhuis gebracht na de botsing. Hoe ernstig haar verwondingen zijn, is niet bekend.

Lees ook: Scooterrijdster (16) overleden na aanrijding in Voerendaal

Aanrijding
Het ging dinsdag rond 15:00 uur mis op de kruising tussen de Steinweg en de Putterweg. De bestuurster wilde de weg oversteken en werd toen aangereden door een auto. Die reed vanuit Heerlen naar Voerendaal. De bestuurder is een 19-jarige Heerlenaar. Hij is na het ongeval aangehouden.

Het onderzoek van de politie naar de toedracht loopt nog.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen