Overslaan en naar de inhoud gaan

Overleden man (22) lijkt geen slachtoffer van misdrijf

Geplaatst opmaandag 25 februari 2019 - 16:27

De politie heeft tot dusver geen aanwijzingen dat de dood van een 22-jarige man in Weert het gevolg is van een misdrijf. Zijn lichaam werd op 3 februari gevonden in het kanaal.

Inmiddels zijn er verschillende getuigen gehoord. Hoewel niets wijst op een misdrijf, is de politie nog altijd op zoek naar nieuwe getuigen.

Lees ook: Belangrijke getuigen melden zich na verdrinking in Weert

Beter beeld
Het onderzoek wordt volgens de politie voortgezet, zodat de familie een beter beeld krijgt van de laatste uren van het slachtoffer. Er wordt specifiek gezocht naar mensen die hem na 02:30 uur nog hebben gezien of gesproken. De man was in de nacht van 2 op 3 februari op stap geweest in Weert, op de Oelemarkt. Ook de tientallen mensen die tussen 02:30 en 05:00 uur op de Stadsbrug bij het kanaal zijn geweest, wordt verzocht om zich te melden.

Mysterieuze pizzadoos
Er is overigens ook een pizzadoos gevonden op de Oude Suffolkweg en de politie wil daar graag meer over weten. De doos was nagenoeg vol. Mensen die deze pizzadoos hebben zien liggen, of deze misschien zelf hebben achtergelaten of hebben opgeruimd, wordt gevraagd naar de politie te stappen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen