Overslaan en naar de inhoud gaan

Overlastgevende jongeren in Vaals opgepakt

Geplaatst opwoensdag 22 augustus 2018 - 16:03

Vier jongeren uit Vaals zijn opgepakt voor het veroorzaken van overlast, vernielingen en diefstal.

Drie van hen werden dinsdag aangehouden en de vierde werd woensdag in de kraag gevat. De opgepakte jongeren zijn tussen de vijftien en twintig jaar oud.

Vernielingen
Vaals wordt al een tijdje geplaagd door een groep jongeren dat overlast veroorzaakt. Zo werden vernielingen en een diefstal gepleegd bij een studentenflat in Vaals. Ook toonden de overlastgevers geen respect naar burgers en agenten die hen aanspraken op hun gedrag.

De gemeente Vaals, de wijkagent en het politieteam van Heuvelland hebben samen opgetrokken in het onderzoek naar de vernielingen en diefstal. De politie geeft aan dat wellicht nog meer jongeren worden aangehouden.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
L1 begint met een nieuw sportprogramma: AvondGasten Sport

Vanaf maandag 5 oktober ontvangt presentator Bas van Mulken wekelijks gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen