Overslaan en naar de inhoud gaan

Overlast op A76 door aanrijding bij Geleen

Geplaatst opzaterdag 4 februari 2017 - 15:10

Het verkeer op de A76 bij Geleen heeft zaterdagmiddag een tijdje last gehad van de gevolgen van een aanrijding.

Op de afrit waren twee auto's betrokken geraakt bij een kop-staartbotsing. Een van de inzittenden werd ter plekke door ambulancepersoneel behandeld.

Voor de afhandeling van het ongeluk moest een rijstrook een tijdje worden afgesloten, met een korte file tot gevolg. Inmiddels is de weg weer vrij.

Kijk hier voor meer verkeersinformatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

A76 ongeval 14-4-2015 geleen
A76 bij Geleen kort afgesloten na ongeval
Ongeval met auto en vrachtwagen bij Geleen, A76 afgesloten
Twee auto's botsen op A76 bij Geleen
Auto slaat over de kop op knooppunt Kerensheide
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen