Overslaan en naar de inhoud gaan

Overlast door stookvuurtje met snoeiafval en huisraad

Geplaatst opzaterdag 18 mei 2019 - 10:36

De brandweer heeft zaterdagochtend een stookvuurtje geblust in Nederweert.

De rook veroorzaakte overlast in Weert. Met name vanuit de Vlasvenweg kwamen er klachten van omwonenden over rook- en brandlucht.

Matrassen
Na onderzoek bleek de rook afkomstig te zijn van een stookvuurtje bij een bedrijf in Nederweert. De eigenaar had een stapel snoeiafval in brand gestoken. Volgens een correspondent ter plaatse gooide hij later ook matrassen en stoelen op het vuur waardoor de rookontwikkeling nog sterker werd.

Water
De eerste brandweerauto die ter plaatse kwam had niet voldoende water bij zich om het vuur te blussen en daarom werd een tweede wagen opgeroepen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen