Overslaan en naar de inhoud gaan

Overlast door stookvuurtje met snoeiafval en huisraad

Geplaatst opzaterdag 18 mei 2019 - 10:36

De brandweer heeft zaterdagochtend een stookvuurtje geblust in Nederweert.

De rook veroorzaakte overlast in Weert. Met name vanuit de Vlasvenweg kwamen er klachten van omwonenden over rook- en brandlucht.

Matrassen
Na onderzoek bleek de rook afkomstig te zijn van een stookvuurtje bij een bedrijf in Nederweert. De eigenaar had een stapel snoeiafval in brand gestoken. Volgens een correspondent ter plaatse gooide hij later ook matrassen en stoelen op het vuur waardoor de rookontwikkeling nog sterker werd.

Water
De eerste brandweerauto die ter plaatse kwam had niet voldoende water bij zich om het vuur te blussen en daarom werd een tweede wagen opgeroepen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen