Overslaan en naar de inhoud gaan

Overlast door stookvuurtje met snoeiafval en huisraad

Geplaatst opzaterdag 18 mei 2019 - 10:36

De brandweer heeft zaterdagochtend een stookvuurtje geblust in Nederweert.

De rook veroorzaakte overlast in Weert. Met name vanuit de Vlasvenweg kwamen er klachten van omwonenden over rook- en brandlucht.

Matrassen
Na onderzoek bleek de rook afkomstig te zijn van een stookvuurtje bij een bedrijf in Nederweert. De eigenaar had een stapel snoeiafval in brand gestoken. Volgens een correspondent ter plaatse gooide hij later ook matrassen en stoelen op het vuur waardoor de rookontwikkeling nog sterker werd.

Water
De eerste brandweerauto die ter plaatse kwam had niet voldoende water bij zich om het vuur te blussen en daarom werd een tweede wagen opgeroepen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen