Overslaan en naar de inhoud gaan

Overlast door stookvuurtje met snoeiafval en huisraad

Geplaatst opzaterdag 18 mei 2019 - 10:36

De brandweer heeft zaterdagochtend een stookvuurtje geblust in Nederweert.

De rook veroorzaakte overlast in Weert. Met name vanuit de Vlasvenweg kwamen er klachten van omwonenden over rook- en brandlucht.

Matrassen
Na onderzoek bleek de rook afkomstig te zijn van een stookvuurtje bij een bedrijf in Nederweert. De eigenaar had een stapel snoeiafval in brand gestoken. Volgens een correspondent ter plaatse gooide hij later ook matrassen en stoelen op het vuur waardoor de rookontwikkeling nog sterker werd.

Water
De eerste brandweerauto die ter plaatse kwam had niet voldoende water bij zich om het vuur te blussen en daarom werd een tweede wagen opgeroepen.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen