Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Overlast door kapotte waterleiding in Posterholt en Melick

Geplaatst opdonderdag 16 april 2015 - 6:37

Kapotte waterleidingen zorgden woensdag voor overlast in Posterholt en Melick.

Dierenspeciaalzaak Meijers in Posterholt was alleen met laarzen aan te bereiken, omdat de waterleiding die pal voor winkel in de grond ligt, gesprongen was.

Riviertje
De Dr. Ariënsstraat om de hoek veranderde door de duizenden liters water in een klein riviertje. Alweer, want Posterholt heeft al vaker problemen gehad met kapotte waterleidingen. En steeds op dezelfde plek.

Alweer
"Het is toch eigenlijk ongelofelijk dat die leiding nu alweer is gesprongen", verzucht eigenaresse Margriet Op het Veld terwijl medewerkers van de Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) arriveren om de leiding af te sluiten.

"De gemeente was er gelukkig snel bij en heeft met wat zand een dijkje gemaakt voor de oprit. Maar ja, klanten kunnen nu niet bij de winkel en wie ruimt die modder straks allemaal op?"

Melick
Terwijl de reparatie in Posterholt begon, kwam er een nieuwe melding binnen. Ook op de Parklaan in Melick stroomde het water door de straat.

Door een gesprongen waterleiding zat een onbekend aantal huishoudens er urenlang zonder water. Bij een tijdelijk tappunt konden zij zolang drinkwater tappen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Vijf voetbalparken in Roerdalen
Politie slaat slag: drie hennepkwekerijen, vier verdachten
kraan, geen water, water, wml
Tienduizenden huishoudens Midden-Limburg zonder water
Twee fietsers botsen op elkaar, man naar ziekenhuis
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen