Overslaan en naar de inhoud gaan

Overlast door kapotte waterleiding in Posterholt en Melick

Geplaatst opdonderdag 16 april 2015 - 6:37

Kapotte waterleidingen zorgden woensdag voor overlast in Posterholt en Melick.

Dierenspeciaalzaak Meijers in Posterholt was alleen met laarzen aan te bereiken, omdat de waterleiding die pal voor winkel in de grond ligt, gesprongen was.

Riviertje
De Dr. Ariënsstraat om de hoek veranderde door de duizenden liters water in een klein riviertje. Alweer, want Posterholt heeft al vaker problemen gehad met kapotte waterleidingen. En steeds op dezelfde plek.

Alweer
"Het is toch eigenlijk ongelofelijk dat die leiding nu alweer is gesprongen", verzucht eigenaresse Margriet Op het Veld terwijl medewerkers van de Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) arriveren om de leiding af te sluiten.

"De gemeente was er gelukkig snel bij en heeft met wat zand een dijkje gemaakt voor de oprit. Maar ja, klanten kunnen nu niet bij de winkel en wie ruimt die modder straks allemaal op?"

Melick
Terwijl de reparatie in Posterholt begon, kwam er een nieuwe melding binnen. Ook op de Parklaan in Melick stroomde het water door de straat.

Door een gesprongen waterleiding zat een onbekend aantal huishoudens er urenlang zonder water. Bij een tijdelijk tappunt konden zij zolang drinkwater tappen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politie slaat slag: drie hennepkwekerijen, vier verdachten
Vijf voetbalparken in Roerdalen
Woonunits
Eén dak voor Oekraïners, statushouders en woningzoekenden
kraan, geen water, water, wml
Tienduizenden huishoudens Midden-Limburg zonder water
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen