Overslaan en naar de inhoud gaan

Overlast door kapotte waterleiding in Posterholt en Melick

Geplaatst opdonderdag 16 april 2015 - 6:37

Kapotte waterleidingen zorgden woensdag voor overlast in Posterholt en Melick.

Dierenspeciaalzaak Meijers in Posterholt was alleen met laarzen aan te bereiken, omdat de waterleiding die pal voor winkel in de grond ligt, gesprongen was.

Riviertje
De Dr. Ariënsstraat om de hoek veranderde door de duizenden liters water in een klein riviertje. Alweer, want Posterholt heeft al vaker problemen gehad met kapotte waterleidingen. En steeds op dezelfde plek.

Alweer
"Het is toch eigenlijk ongelofelijk dat die leiding nu alweer is gesprongen", verzucht eigenaresse Margriet Op het Veld terwijl medewerkers van de Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) arriveren om de leiding af te sluiten.

"De gemeente was er gelukkig snel bij en heeft met wat zand een dijkje gemaakt voor de oprit. Maar ja, klanten kunnen nu niet bij de winkel en wie ruimt die modder straks allemaal op?"

Melick
Terwijl de reparatie in Posterholt begon, kwam er een nieuwe melding binnen. Ook op de Parklaan in Melick stroomde het water door de straat.

Door een gesprongen waterleiding zat een onbekend aantal huishoudens er urenlang zonder water. Bij een tijdelijk tappunt konden zij zolang drinkwater tappen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Vijf voetbalparken in Roerdalen
Politie slaat slag: drie hennepkwekerijen, vier verdachten
kraan, geen water, water, wml
Tienduizenden huishoudens Midden-Limburg zonder water
Twee fietsers botsen op elkaar, man naar ziekenhuis
Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen