Overslaan en naar de inhoud gaan

Overdekte speeltuinen profiteren van de regen

Geplaatst opvrijdag 5 januari 2018 - 5:58

De overdekte attracties in Limburg profiteren van het slechte weer tijdens de kerstvakantie.

Ouders die met hun kinderen iets willen ondernemen, hebben massaal overdekte speeltuinen, bioscopen en zwembaden bezocht, zo blijkt uit navraag bij verschillende attracties.

Gouden tijden
"Je merkt echt dat mensen met dit weer direct de binnenaccommodaties opzoeken", zegt Twan Senden. Hij beleefde afgelopen dagen gouden tijden in zijn indoor speeltuin en zwembad in Schinveld. "Vooral in de speeltuin is het erg druk. We zijn zelfs langer open geweest vanwege de drukte."

Vechten
Op sommige plekken was het zo druk, dat het af en toe bijna vechten was om een plekje. "Ouders van wie de kinderen aan het spelen waren, moesten echt op zoek naar een tafeltje en een stoel en wachten tot er weer ergens een plek vrij was", zegt Justin Frankes van Darteldome in Sittard en Kerkrade.

Ook komende dagen wordt vanwege de voorspelde regen nog drukte verwacht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen