Overslaan en naar de inhoud gaan

Over en uit tussen Thomas Berge en Heerlense vriendin

Geplaatst opvrijdag 25 oktober 2019 - 12:34

De relatie tussen zanger Thomas Berge en de Heerlense Cassidy Roeks is op de klippen gelopen.

De twee hebben volgens Cosmopolitan voor de derde keer de liefde bekoeld.

Hell of a ride
De Heerlense maakte de breuk via Instagram kenbaar. Daar schrijft ze dat aan al het moois vaak een eind komt. "Zo ook aan ons avontuur. It was one hell of a ride..." Toch is ze Chiel Ottink, zoals de echte naam van de 29-jarige zanger luidt, ook vooral dankbaar voor alle mooie dagen. "De onvoorwaardelijke liefde die ik heb mogen voelen voor jouw lieve kleine man en de levenslessen die jij me aan het einde van de rit hebt gegeven... Het plekje in mijn hart zullen jullie altijd houden en ik gun je al het moois van de wereld toe."

Knipperlichtrelatie
Het stel onderhield de afgelopen jaren een knipperlichtrelatie, maar nu lijkt het knipperlicht echt gedoofd te zijn. Zo verbraken ze eind 2017 al een keer hun relatie na ongeveer 1,5 jaar. De liefde bloeide in 2018 weer op, maar dat strandde enkele maanden later weer. Niet veel later leken ze toch niet zonder elkaar te kunnen.

Lees ook: Thomas Berge zwijgt niet langer over Heerlense vriendin

Roeks zingt zelf overigens ook. Zo deed ze in het verleden mee aan de talentenjachten The Next Boy/Girl Band en Bloed, Zweet en Tranen. Verder vormde ze samen met twee andere meisjes de band Triple.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen