Overslaan en naar de inhoud gaan

Over en uit tussen Thomas Berge en Heerlense vriendin

Geplaatst opvrijdag 25 oktober 2019 - 12:34

De relatie tussen zanger Thomas Berge en de Heerlense Cassidy Roeks is op de klippen gelopen.

De twee hebben volgens Cosmopolitan voor de derde keer de liefde bekoeld.

Hell of a ride
De Heerlense maakte de breuk via Instagram kenbaar. Daar schrijft ze dat aan al het moois vaak een eind komt. "Zo ook aan ons avontuur. It was one hell of a ride..." Toch is ze Chiel Ottink, zoals de echte naam van de 29-jarige zanger luidt, ook vooral dankbaar voor alle mooie dagen. "De onvoorwaardelijke liefde die ik heb mogen voelen voor jouw lieve kleine man en de levenslessen die jij me aan het einde van de rit hebt gegeven... Het plekje in mijn hart zullen jullie altijd houden en ik gun je al het moois van de wereld toe."

Knipperlichtrelatie
Het stel onderhield de afgelopen jaren een knipperlichtrelatie, maar nu lijkt het knipperlicht echt gedoofd te zijn. Zo verbraken ze eind 2017 al een keer hun relatie na ongeveer 1,5 jaar. De liefde bloeide in 2018 weer op, maar dat strandde enkele maanden later weer. Niet veel later leken ze toch niet zonder elkaar te kunnen.

Lees ook: Thomas Berge zwijgt niet langer over Heerlense vriendin

Roeks zingt zelf overigens ook. Zo deed ze in het verleden mee aan de talentenjachten The Next Boy/Girl Band en Bloed, Zweet en Tranen. Verder vormde ze samen met twee andere meisjes de band Triple.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen