Overslaan en naar de inhoud gaan

OV-staking: Werkgevers willen 'dolgraag' gesprek met bonden

Geplaatst opdonderdag 4 januari 2018 - 13:32

De werkgevers in het streekvervoer willen 'dolgraag' in gesprek met de vakbonden over een nieuwe 'goede' cao.

Dat heeft Fred Kagie, voorzitter van de brancheorganisatie Vereniging Werkgevers Openbaar Vervoer (VWOV) donderdag laten weten.

Lees ook: Grote staking legt openbaar vervoer Limburg plat

Eindbod
"Vanuit de werkgevers ligt nog geen eindbod op tafel. Wij nodigen de bonden dan ook van harte uit om verder in gesprek te gaan en goede afspraken te maken over de thema’s werkdruk, vergrijzing, scholing en de loonparagraaf. We zien ruim voldoende aanknopingspunten om hierover met elkaar in gesprek te gaan." Hij reageert hiermee op de mededeling van vakbonden CNV en FNV dat er vervolgacties op stapel staan als de werkgevers de chauffeurs en machinisten niet tegemoetkomen.

Lees ook: Vakbonden: 'Staking OV is niet voor de poen'

Vervolgacties
"Vanuit de werkgevers vinden wij de staking van donderdag die zoveel reizigers dupeert voorbarig en vervolgacties zeker ook. Laten we met elkaar gaan praten en onze reizigers niet verder duperen". aldus Kagie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen