Overslaan en naar de inhoud gaan

Outlet Roermond gaat mondkapjes verplichten

Geplaatst opdonderdag 6 augustus 2020 - 15:13

Het Outlet Center in Roermond gaat mondkapjes verplichten. De maatregel is genomen nadat personeelsleden besmet zijn met het coronavirus.

De directeur van het winkelcentrum heeft het nieuws donderdagmiddag bekend gemaakt aan het personeel. Details over de mondkapjesplicht zijn nog niet bekend. Het Outlet Center is niet bereikbaar voor commentaar.

Verplichting
Het verplichten van de mondkapjes is gebeurd in overleg met de Veiligheidsregio en de burgemeester van Roermond, Rianne Donders. Woensdag werd bekend dat twee winkels in het Outlet Center gesloten zijn vanwege besmettingen onder het personeel. Het gaat om kledingzaak Colin's en schoenenwinkel Stuart Weitzman. Door de berichten nam de onrust toe in het Outlet Center. De Veiligheidsregio Limburg-Noord maakte donderdag bekend dat zes medewerkers van het merkendorp zijn besmet met het coronavirus. Als gevolg daarvan zijn de twee winkels gesloten.

Lees ook: Winkels Outlet Roermond gesloten na coronabesmettingen

Drukte
De laatste weken kwamen er steeds meer klachten over de drukte bij het Outlet en de manier waarop het winkelcentrum omgaat met de coronamaatregelen. 'Burgemeester sluit die tent' en 'in coronatijd kun je er beter wegblijven' waren twee van de vele reacties. Op beelden die L1 maakte was duidelijk te zien dat de bezoekers geen anderhalve meter afstand houden.

Lees ook: Klachtregen over drukte bij Outlet Roermond

L1
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen