Overslaan en naar de inhoud gaan

Outlet Roermond gaat mondkapjes verplichten

Geplaatst opdonderdag 6 augustus 2020 - 15:13

Het Outlet Center in Roermond gaat mondkapjes verplichten. De maatregel is genomen nadat personeelsleden besmet zijn met het coronavirus.

De directeur van het winkelcentrum heeft het nieuws donderdagmiddag bekend gemaakt aan het personeel. Details over de mondkapjesplicht zijn nog niet bekend. Het Outlet Center is niet bereikbaar voor commentaar.

Verplichting
Het verplichten van de mondkapjes is gebeurd in overleg met de Veiligheidsregio en de burgemeester van Roermond, Rianne Donders. Woensdag werd bekend dat twee winkels in het Outlet Center gesloten zijn vanwege besmettingen onder het personeel. Het gaat om kledingzaak Colin's en schoenenwinkel Stuart Weitzman. Door de berichten nam de onrust toe in het Outlet Center. De Veiligheidsregio Limburg-Noord maakte donderdag bekend dat zes medewerkers van het merkendorp zijn besmet met het coronavirus. Als gevolg daarvan zijn de twee winkels gesloten.

Lees ook: Winkels Outlet Roermond gesloten na coronabesmettingen

Drukte
De laatste weken kwamen er steeds meer klachten over de drukte bij het Outlet en de manier waarop het winkelcentrum omgaat met de coronamaatregelen. 'Burgemeester sluit die tent' en 'in coronatijd kun je er beter wegblijven' waren twee van de vele reacties. Op beelden die L1 maakte was duidelijk te zien dat de bezoekers geen anderhalve meter afstand houden.

Lees ook: Klachtregen over drukte bij Outlet Roermond

L1
Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen