Overslaan en naar de inhoud gaan

Ouders winnaar babyfoto: 'We zijn enorm blij en trots'

Geplaatst opdinsdag 28 mei 2019 - 6:15

De foto van Aaron is verkozen tot leukste babyfoto van Limburg. "We zijn enorm blij en trots", reageren de ouders van het jongetje verheugd.

Dankjewel aan iedereen die gestemd heeft", zeggen moeder Swati en vader Gourav.

Mooie ogen
Het in Maastricht wonende koppel zag de oproep voor de fotowedstrijd op de Facebookpagina van 1Limburg. Aanvankelijk twijfelden ze om mee te doen. Maar uiteindelijk haalde hun omgeving hen over om mee te doen. "Iedereen bleef maar zeggen dat Aaron zulke mooie ogen had", zegt moeder Swati stralend.

Thuis voelen
Gourav en zijn vrouw zijn in 2011 vanuit India naar Nederland gekomen vanwege werk. Aanvankelijk zou het tijdelijk zijn, maar uiteindelijk zijn ze gebleven en hebben ze allebei de Nederlandse nationaliteit. Ze voelen zich inmiddels aardig thuis in Limburg.

Lees ook: Deze babyfoto kreeg de meeste stemmen...

Metropool
"In India woonden we in een metropool. Het leven was er erg gehaast. Dat is echt een groot verschil met Limburg. Het is hier zo mooi en rustig. En de mensen zijn zo vriendelijk. De balans tussen werk en privé is stukken beter."

Nederlands verbeteren
In 2018 werd hun zoontje Aaron geboren. Om hun Nederlands te verbeteren en op de hoogte te blijven wat er in de regio gebeurt, lezen ze 1Limburg. Maar ook Aaron zal in de toekomst hierin een belangrijke rol spelen. "Hij gaat naar een Nederlandse crèche, dus binnenkort kunnen wij de Nederlandse taal via hem leren", grapt Gourav.

De foto van Aaron Beond kreeg de meeste stemmen in onze babyfotowedstrijd.
Foto: Gourav Beond
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen