Overslaan en naar de inhoud gaan

Ouders winnaar babyfoto: 'We zijn enorm blij en trots'

Geplaatst opdinsdag 28 mei 2019 - 6:15

De foto van Aaron is verkozen tot leukste babyfoto van Limburg. "We zijn enorm blij en trots", reageren de ouders van het jongetje verheugd.

Dankjewel aan iedereen die gestemd heeft", zeggen moeder Swati en vader Gourav.

Mooie ogen
Het in Maastricht wonende koppel zag de oproep voor de fotowedstrijd op de Facebookpagina van 1Limburg. Aanvankelijk twijfelden ze om mee te doen. Maar uiteindelijk haalde hun omgeving hen over om mee te doen. "Iedereen bleef maar zeggen dat Aaron zulke mooie ogen had", zegt moeder Swati stralend.

Thuis voelen
Gourav en zijn vrouw zijn in 2011 vanuit India naar Nederland gekomen vanwege werk. Aanvankelijk zou het tijdelijk zijn, maar uiteindelijk zijn ze gebleven en hebben ze allebei de Nederlandse nationaliteit. Ze voelen zich inmiddels aardig thuis in Limburg.

Lees ook: Deze babyfoto kreeg de meeste stemmen...

Metropool
"In India woonden we in een metropool. Het leven was er erg gehaast. Dat is echt een groot verschil met Limburg. Het is hier zo mooi en rustig. En de mensen zijn zo vriendelijk. De balans tussen werk en privé is stukken beter."

Nederlands verbeteren
In 2018 werd hun zoontje Aaron geboren. Om hun Nederlands te verbeteren en op de hoogte te blijven wat er in de regio gebeurt, lezen ze 1Limburg. Maar ook Aaron zal in de toekomst hierin een belangrijke rol spelen. "Hij gaat naar een Nederlandse crèche, dus binnenkort kunnen wij de Nederlandse taal via hem leren", grapt Gourav.

De foto van Aaron Beond kreeg de meeste stemmen in onze babyfotowedstrijd.
Foto: Gourav Beond
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen