Overslaan en naar de inhoud gaan

Ouders winnaar babyfoto: 'We zijn enorm blij en trots'

Geplaatst opdinsdag 28 mei 2019 - 6:15

De foto van Aaron is verkozen tot leukste babyfoto van Limburg. "We zijn enorm blij en trots", reageren de ouders van het jongetje verheugd.

Dankjewel aan iedereen die gestemd heeft", zeggen moeder Swati en vader Gourav.

Mooie ogen
Het in Maastricht wonende koppel zag de oproep voor de fotowedstrijd op de Facebookpagina van 1Limburg. Aanvankelijk twijfelden ze om mee te doen. Maar uiteindelijk haalde hun omgeving hen over om mee te doen. "Iedereen bleef maar zeggen dat Aaron zulke mooie ogen had", zegt moeder Swati stralend.

Thuis voelen
Gourav en zijn vrouw zijn in 2011 vanuit India naar Nederland gekomen vanwege werk. Aanvankelijk zou het tijdelijk zijn, maar uiteindelijk zijn ze gebleven en hebben ze allebei de Nederlandse nationaliteit. Ze voelen zich inmiddels aardig thuis in Limburg.

Lees ook: Deze babyfoto kreeg de meeste stemmen...

Metropool
"In India woonden we in een metropool. Het leven was er erg gehaast. Dat is echt een groot verschil met Limburg. Het is hier zo mooi en rustig. En de mensen zijn zo vriendelijk. De balans tussen werk en privé is stukken beter."

Nederlands verbeteren
In 2018 werd hun zoontje Aaron geboren. Om hun Nederlands te verbeteren en op de hoogte te blijven wat er in de regio gebeurt, lezen ze 1Limburg. Maar ook Aaron zal in de toekomst hierin een belangrijke rol spelen. "Hij gaat naar een Nederlandse crèche, dus binnenkort kunnen wij de Nederlandse taal via hem leren", grapt Gourav.

De foto van Aaron Beond kreeg de meeste stemmen in onze babyfotowedstrijd.
Foto: Gourav Beond
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen