Overslaan en naar de inhoud gaan

Ouders winnaar babyfoto: 'We zijn enorm blij en trots'

Geplaatst opdinsdag 28 mei 2019 - 6:15

De foto van Aaron is verkozen tot leukste babyfoto van Limburg. "We zijn enorm blij en trots", reageren de ouders van het jongetje verheugd.

Dankjewel aan iedereen die gestemd heeft", zeggen moeder Swati en vader Gourav.

Mooie ogen
Het in Maastricht wonende koppel zag de oproep voor de fotowedstrijd op de Facebookpagina van 1Limburg. Aanvankelijk twijfelden ze om mee te doen. Maar uiteindelijk haalde hun omgeving hen over om mee te doen. "Iedereen bleef maar zeggen dat Aaron zulke mooie ogen had", zegt moeder Swati stralend.

Thuis voelen
Gourav en zijn vrouw zijn in 2011 vanuit India naar Nederland gekomen vanwege werk. Aanvankelijk zou het tijdelijk zijn, maar uiteindelijk zijn ze gebleven en hebben ze allebei de Nederlandse nationaliteit. Ze voelen zich inmiddels aardig thuis in Limburg.

Lees ook: Deze babyfoto kreeg de meeste stemmen...

Metropool
"In India woonden we in een metropool. Het leven was er erg gehaast. Dat is echt een groot verschil met Limburg. Het is hier zo mooi en rustig. En de mensen zijn zo vriendelijk. De balans tussen werk en privé is stukken beter."

Nederlands verbeteren
In 2018 werd hun zoontje Aaron geboren. Om hun Nederlands te verbeteren en op de hoogte te blijven wat er in de regio gebeurt, lezen ze 1Limburg. Maar ook Aaron zal in de toekomst hierin een belangrijke rol spelen. "Hij gaat naar een Nederlandse crèche, dus binnenkort kunnen wij de Nederlandse taal via hem leren", grapt Gourav.

De foto van Aaron Beond kreeg de meeste stemmen in onze babyfotowedstrijd.
Foto: Gourav Beond
Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen