Overslaan en naar de inhoud gaan

Ouders winnaar babyfoto: 'We zijn enorm blij en trots'

Geplaatst opdinsdag 28 mei 2019 - 6:15

De foto van Aaron is verkozen tot leukste babyfoto van Limburg. "We zijn enorm blij en trots", reageren de ouders van het jongetje verheugd.

Dankjewel aan iedereen die gestemd heeft", zeggen moeder Swati en vader Gourav.

Mooie ogen
Het in Maastricht wonende koppel zag de oproep voor de fotowedstrijd op de Facebookpagina van 1Limburg. Aanvankelijk twijfelden ze om mee te doen. Maar uiteindelijk haalde hun omgeving hen over om mee te doen. "Iedereen bleef maar zeggen dat Aaron zulke mooie ogen had", zegt moeder Swati stralend.

Thuis voelen
Gourav en zijn vrouw zijn in 2011 vanuit India naar Nederland gekomen vanwege werk. Aanvankelijk zou het tijdelijk zijn, maar uiteindelijk zijn ze gebleven en hebben ze allebei de Nederlandse nationaliteit. Ze voelen zich inmiddels aardig thuis in Limburg.

Lees ook: Deze babyfoto kreeg de meeste stemmen...

Metropool
"In India woonden we in een metropool. Het leven was er erg gehaast. Dat is echt een groot verschil met Limburg. Het is hier zo mooi en rustig. En de mensen zijn zo vriendelijk. De balans tussen werk en privé is stukken beter."

Nederlands verbeteren
In 2018 werd hun zoontje Aaron geboren. Om hun Nederlands te verbeteren en op de hoogte te blijven wat er in de regio gebeurt, lezen ze 1Limburg. Maar ook Aaron zal in de toekomst hierin een belangrijke rol spelen. "Hij gaat naar een Nederlandse crèche, dus binnenkort kunnen wij de Nederlandse taal via hem leren", grapt Gourav.

De foto van Aaron Beond kreeg de meeste stemmen in onze babyfotowedstrijd.
Foto: Gourav Beond
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen