Overslaan en naar de inhoud gaan

Ouders van verongelukte Anouk eisen miljoenen

Geplaatst opmaandag 24 april 2017 - 7:19

De ouders van de verongelukte Anouk van Putten uit Heerlen eisen 15 miljoen euro van het hotel in de Dominicaanse Republiek waar hun dochter verbleef.

De ouders, Kees en Jacqueline van Putten, hebben zes advocaten ingeschakeld in een civiele procedure tegen het hotel. Volgens hen was het hotel namelijk verantwoordelijk voor de fatale vliegreis die Anouk (22) maakte op 20 april 2015, zo meldt De Limburger maandag. De claim is bedoeld voor alle 6 de inzittenden van het verongelukte vliegtuig.

Het vliegtuig crashte toen de piloot van het Piper Cherokee PA32-sportvliegtuigje kort na de start een noodlanding wilde maken op een golfbaan. Bij het ongeluk kwamen zeven personen om het leven. Ook haar Belgische vriend Kim Plas (35) uit Neerpelt, met wie ze op vakantie was, is een van de slachtoffers.

Lees ook: Lichaam omgekomen Heerlense (22) terug in Nederland.

Bijna drie weken na het ongeluk is Anouk begraven in Heerlerheide.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Heerlense komt om bij vliegtuigcrash Dominicaanse Republiek
Heerlense die omkwam bij vliegtuigcrash geïdentificeerd
Ouders verongelukte Anouk: "Dit was geen ongeluk meer"
Lichaam omgekomen Heerlense (22) terug in Nederland (7 mei 2015)
Lichaam omgekomen Heerlense (22) terug in Nederland
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen