Overslaan en naar de inhoud gaan

Ouders en manager aangedaan na arrestatie vlogger Ties in VS

Geplaatst opdonderdag 12 september 2019 - 15:16

De ouders en manager van de in Amerika gearresteerde Ties Granzier uit Linne hebben nog geen contact gekregen met de YouTuber.

"We zijn erg geschrokken", zegt zijn manager Thomas Scherpenzeel. Ook de ouders van Granzier zijn erg aangedaan, meldt De Limburger.

Area 51
"
We weten niks", zegt vader Stefan Granzier tegen de krant. "We moesten alles uit het nieuws horen. We hopen snel meer informatie te krijgen." De 20-jarige YouTuber is dinsdag opgepakt op verboden gebied bij een terrein van de Amerikaanse luchtmacht. Granzier wilde met collega-vlogger Govert Sweep een filmpje maken bij het complex dat beter bekend staat als Area 51.

Lees ook: Limburgse YouTuber opgepakt bij zwaarbeveiligd Area 51

Geen contact
Scherpenzeel heeft nog geen contact gehad met zijn pupil en weet dus ook niet hoe het met hem gaat. Over de aanhouding wil hij niets zeggen. "Dat kan ook niet, want er is niets bekend, het is daar midden in de nacht. We hoorden het donderdagochtend in het nieuws. In het belang van de beide jongens wil ik wachten tot we er meer over weten."

Geen inhoudelijke bemoeienis
Scherpenzeel wist dat Granzier in de Verenigde Staten was, maar wist niet waar hij precies mee bezig was. Het managementbureau gaat niet over de filmpjes die Granzier maakt en bemoeit zich niet met de inhoud, zegt Scherpenzeel.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen