Overslaan en naar de inhoud gaan

Ouders en manager aangedaan na arrestatie vlogger Ties in VS

Geplaatst opdonderdag 12 september 2019 - 15:16

De ouders en manager van de in Amerika gearresteerde Ties Granzier uit Linne hebben nog geen contact gekregen met de YouTuber.

"We zijn erg geschrokken", zegt zijn manager Thomas Scherpenzeel. Ook de ouders van Granzier zijn erg aangedaan, meldt De Limburger.

Area 51
"
We weten niks", zegt vader Stefan Granzier tegen de krant. "We moesten alles uit het nieuws horen. We hopen snel meer informatie te krijgen." De 20-jarige YouTuber is dinsdag opgepakt op verboden gebied bij een terrein van de Amerikaanse luchtmacht. Granzier wilde met collega-vlogger Govert Sweep een filmpje maken bij het complex dat beter bekend staat als Area 51.

Lees ook: Limburgse YouTuber opgepakt bij zwaarbeveiligd Area 51

Geen contact
Scherpenzeel heeft nog geen contact gehad met zijn pupil en weet dus ook niet hoe het met hem gaat. Over de aanhouding wil hij niets zeggen. "Dat kan ook niet, want er is niets bekend, het is daar midden in de nacht. We hoorden het donderdagochtend in het nieuws. In het belang van de beide jongens wil ik wachten tot we er meer over weten."

Geen inhoudelijke bemoeienis
Scherpenzeel wist dat Granzier in de Verenigde Staten was, maar wist niet waar hij precies mee bezig was. Het managementbureau gaat niet over de filmpjes die Granzier maakt en bemoeit zich niet met de inhoud, zegt Scherpenzeel.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen