Overslaan en naar de inhoud gaan

Ouders eisen geld van mannen die meisje misbruikten

Geplaatst opdonderdag 29 januari 2015 - 6:00

De ouders van het 16-jarige meisje dat verwikkeld is in de Valkenburgse loverboy-zaak, willen een financiële genoegdoening van de mannen die hun dochter hebben misbruikt.

Dat heeft hun advocaat Theo Boumans bevestigd.

Hoogte van bedrag onduidelijk
"Niet alleen loverboy Armin A., maar ook de andere verdachten in een eventuele strafzaak moeten rekening houden met een vordering", zegt Boumans. Hij doet op voorhand geen uitspraken over de hoogte van de claims.

Te vroeg
Advocaat Ivo van de Bergh die, als het tot een strafzaak komt, een aantal van de mogelijke verdachten zal bijstaan, wil zich in dit stadium nog niet uitlaten over de eventuele financiële nasleep voor zijn cliënten. "Zo ver is het nog lang niet."

Lees de eerdere berichtgeving over de zaak rond de Valkenburgse loverboy.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Advocaat: 'Maar twaalf condooms gevonden bij inval'
Seksschandaal Valkenburg: mannen melden zich bij advocaat
Klanten Valkenburgse zedenzaak afwezig op eerste procesdag
Post voor 'klanten' loverboyzaak gaat naar advocaat
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen