Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Ouders 'barbecue-kinderen' geschrokken en boos

Geplaatst opwoensdag 21 december 2016 - 17:45

De ouders van de drie kinderen die dinsdag in Stein een koolmonoxide-vergiftiging opliepen, zijn nog niet van de schrik bekomen.

"Toen ik thuis aankwam was de ambulance er al. Ik mocht mijn kinderen niet zien omdat ze met spoed naar het ziekenhuis moesten", zegt vader Francesco Nzuzi tegen L1.

Boos
De kinderen hadden in de woning een barbecue aangestoken omdat ze het koud hadden. Vanwege een schuld van naar verluidt zo'n 1000 euro waren gas en licht in het huis afgesloten. Toch is Nzuzi boos op de energieleverancier: "Ik heb alle handelingen verricht en alsnog hebben ze het gas en licht afgesloten. Mijn kinderen zijn in gevaar gebracht."

Lees ook: Kinderen weer hersteld van koolmonoxide-vergiftiging

Overnachten
De kinderen zijn weer herenigd met hun ouders. De vraag is wel waar de familie moet overnachten aangezien ze het huis nog niet in mogen. De gemeente Stein zegt op zoek te zijn naar een tijdelijk onderkomen voor de familie Nzuzi.

L1 kon woensdag geen reactie krijgen bij het energiebedrijf.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Veel hulp voor Steins gezin met schulden
Bijna-drama: kinderen onwel door barbecue in ijskoud huis
Kinderen weer hersteld van koolmonoxide-vergiftiging
Twee mensen onwel door koolmonoxide in Stein
Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen