Overslaan en naar de inhoud gaan

Oude Philipsfabriek Sittard wordt slagveld

Geplaatst opdonderdag 12 februari 2015 - 21:28

Op de oude Philipslocatie aan de Rijksweg Noord in Sittard moet later dit jaar een airsofthal komen.

Airsoft is een veldslagsimulatiesport waarbij twee teams het met luchtdrukwapens tegen elkaar opnemen. Voor de oprichting van de airsofthal met de naam Unit 13 Adventure Center op deze plek, heeft het bedrijf Unit 13 uit Lanaken een vergunning aangevraagd bij de gemeente Sittard-Geleen.

Het bedrijf dat gespecialiseerd is in evenementen rondom airsoft en daarnaast luchtdrukgeweren verkoopt, heeft nog geen exacte datum wanneer de airsofthal in gebruik genomen moet worden.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Zorgen over oorlogsspel Limburgse salafisten in Tihange
Politiepistolen getrokken bij aanhouding airsofters
Laatste kans voor Airsoft Arena Heerlen
'Airsoftarena Heerlen is betalen dwangsom zelf schuld'
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen