Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Oude liefde Bram Moszkowicz te koop

Geplaatst opwoensdag 10 januari 2018 - 9:07

Een auto van voormalig strafpleiter Bram Moszkowicz uit Maastricht staat te koop. Het gaat om een Aston Martin.

Dat schrijft RTV Oost. De sportwagen van Moszkowicz staat bij een autobedrijf in het Overijsselse Ommen. Voor 54.500 euro rijdt de volgende eigenaar in een van de voormalige paradepaardjes van de oud-advocaat.

Lees ook: Bram Moszkowicz vindt dat hij een tweede kans verdient

BMW’tje
Moszkowicz moet het nu doen met 'een BMW'tje van tien jaar oud', zo zijn zijn woorden in het tv-programma 5 Jaar Later. Als autofanaat zal dat als een flinke achteruitgang voelen. De Aston Martin is overigens niet het enige waar hij afscheid van heeft moeten nemen. Ook zijn huizen en zijn inboedel gingen in de verkoop. Maar ondanks dat hij nu op een ander niveau leeft, is hij niet minder gelukkig, geeft Moszkowicz in het programma meerdere malen aan.

Problemen
De problemen begonnen rond 2012 toen Moszkowicz het aan de stok kreeg met de fiscus. Die legde hem een boete en naheffing op vanwege een forse belastingontduiking. Een jaar later kwam daar een volgende klap bovenop toen hij uit zijn ambt werd gezet. Dat weerhield de oud-advocaat er overigens niet van om vorig jaar met een eigen juridische advies praktijk te beginnen.

Moszkowicz heeft samen met zijn vriendin Nienke Hoogervorst in de buurt van Nieuwe Sluis zijn leven opgepakt, weliswaar zonder zijn geliefde Aston Martin DB9.

Overigens heeft Moszkowicz ook pech gekend met zijn dure auto's. In maart 2014 werd een andere Aston Martin geramd door een verdachte die op de vlucht was voor de politie.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen