Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Oude liefde Bram Moszkowicz te koop

Geplaatst opwoensdag 10 januari 2018 - 9:07

Een auto van voormalig strafpleiter Bram Moszkowicz uit Maastricht staat te koop. Het gaat om een Aston Martin.

Dat schrijft RTV Oost. De sportwagen van Moszkowicz staat bij een autobedrijf in het Overijsselse Ommen. Voor 54.500 euro rijdt de volgende eigenaar in een van de voormalige paradepaardjes van de oud-advocaat.

Lees ook: Bram Moszkowicz vindt dat hij een tweede kans verdient

BMW’tje
Moszkowicz moet het nu doen met 'een BMW'tje van tien jaar oud', zo zijn zijn woorden in het tv-programma 5 Jaar Later. Als autofanaat zal dat als een flinke achteruitgang voelen. De Aston Martin is overigens niet het enige waar hij afscheid van heeft moeten nemen. Ook zijn huizen en zijn inboedel gingen in de verkoop. Maar ondanks dat hij nu op een ander niveau leeft, is hij niet minder gelukkig, geeft Moszkowicz in het programma meerdere malen aan.

Problemen
De problemen begonnen rond 2012 toen Moszkowicz het aan de stok kreeg met de fiscus. Die legde hem een boete en naheffing op vanwege een forse belastingontduiking. Een jaar later kwam daar een volgende klap bovenop toen hij uit zijn ambt werd gezet. Dat weerhield de oud-advocaat er overigens niet van om vorig jaar met een eigen juridische advies praktijk te beginnen.

Moszkowicz heeft samen met zijn vriendin Nienke Hoogervorst in de buurt van Nieuwe Sluis zijn leven opgepakt, weliswaar zonder zijn geliefde Aston Martin DB9.

Overigens heeft Moszkowicz ook pech gekend met zijn dure auto's. In maart 2014 werd een andere Aston Martin geramd door een verdachte die op de vlucht was voor de politie.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen