Overslaan en naar de inhoud gaan

Oude bekenden keren mogelijk terug naar VVV-Venlo

Geplaatst opwoensdag 1 juli 2020 - 13:35

VVV-Venlo heeft middenvelder Clint Leemans en rechtsback Moreno Rutten in het vizier als mogelijke versterkingen voor het nieuwe seizoen.

Technisch manager Stan Valckx wil niet veel kwijt over de interesse in de spelers, die in het verleden ook al bij VVV onder contract stonden.

Vertrek Pachonik
Wel is duidelijk dat Rutten nadrukkelijk in beeld komt wanneer VVV erin slaagt de huidige rechtsback, Tobias Pachonik, te verkopen. De Duitser geniet interesse van meerdere clubs en de transfersom die VVV voor de verdediger zou ontvangen, geeft Valckx weer gelegenheid om nieuwe spelers naar de club te halen.

Rutten speelde tussen 2015 en 2019 ook al voor VVV, waarna hij de overstap maakte naar het Italiaanse Crotone. De geboren Bosschenaar is inmiddels weer transfervrij.

Transfersom en salaris
Leemans (24), die tussen 2016 en 2018 al in De Koel onder contract stond, ligt momenteel nog vast bij PEC Zwolle. Meerdere eredivisieclubs willen hem daar wegplukken, maar de verlangde transfersom en Leemans' huidige salaris zorgen ervoor dat dat geen abc'tje is.

Valckx maakt er geen geheim van dat Leemans ook bij VVV op het lijstje staat, maar geeft aan dat de club zich ook op andere spelers en posities richt. Ook Fortuna Sittard heeft Leemans op de radar.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen