Overslaan en naar de inhoud gaan

Oud-VVV'er Randy Wolters neemt revanche met doelpunt

Geplaatst opmaandag 16 mei 2016 - 17:06

Uitgerekend oud-VVV'er Randy Wolters maakte maandagmiddag het laatste doelpunt in het nacompetitieduel tussen VVV en Go Ahead Eagles.

De oud-speler van de Venlonaren werd tijdens de wedstrijd uitgefloten en nam met zijn doelpunt sportieve wraak.

Grote test
Na afloop toonde hij zich opgelucht voor de camera van FOX Sports. "Dit was voor mij een hele grote test. Ik moest stoïcijns zijn en ik denk dat ik me niet gek heb laten maken."

Lees ook: Go Ahead Eagles kegelt VVV uit play-offs

'Mijn moeder is...'
​Wolters refereerde nog even aan het pikante interview met De Graafschap-speler Bryan Smeets die afgelopen vrijdag furieus reageerde toen hij op bezoek bij zijn oude werkgever MVV werd uitgefloten. "Ik wil niet het interview van Smeets gaan nadoen, maar als je ziet hoe er op social media enzo over me wordt gedaan. Mijn moeder is...laten we dat maar niet herhalen", aldus Wolters.

De aanvaller was daarom als een kind zo blij met zijn doelpunt in de 94ste minuut. "Als je ziet hoe er de afgelopen dagen over mij gedaan is, is het voor mij des te mooier dat ik zo kon reageren."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen