Overslaan en naar de inhoud gaan

Oud-VVV'er Honda traint verder bij Vitesse

Geplaatst opwoensdag 30 oktober 2019 - 15:00

Clubicoon van VVV-Venlo Keisuke Honda is vanaf donderdag te bewonderen op het trainingsveld van Vitesse.

Op Twitter laat de vroegere sterspeler van VVV-Venlo weten: "Ik voel me hetzelfde als 12 jaar geleden toen ik net begon." De Japanner gaat in Arnhem zijn conditie op peil houden.

Sloetski
Bij Vitesse wordt hij herenigd met trainer Leonid Sloetski en technisch directeur Mo Allach. Allach was de man die Honda in 2008 naar VVV-Venlo haalde.

Conditie
Deze zomer hield Honda zijn conditie op peil door mee te trainen met de selectie van VVV-Venlo.

Lees ook: Clubicoon Keisuke Honda even terug bij VVV

Eredivisie
Bij VVV konden ze toen nog niet vermoeden dat de onbekende Honda zou uitgroeien tot een speler van hoog niveau. Aan de hand van de inmiddels 33-jarige Honda promoveerde VVV-Venlo in 2008 naar de eredivisie.

Roer
In 2010 tekende de middenvelder een contract bij CSKA Moskou. Daar ontmoette hij Leonid Sloetski, die daar toen aan het roer stond.

In 2014 vertrok Honda uit Rusland en kwam hij verder nog uit voor AC Milan, CF Pachuca in Mexico en het Australische Melbourne Victory.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen