Overslaan en naar de inhoud gaan

Oud-VVV'er De Kogel zwaargewond na auto-ongeluk

Geplaatst opmaandag 18 juni 2018 - 14:13

Oud-VVV-speler Leon de Kogel is vorige week ernstig gewond geraakt bij een auto-ongeluk tijdens zijn vakantie op Malta.

De voormalige spits van de club uit Venlo is inmiddels over gebracht na het UMC in Utrecht, waar hij nog een aantal operaties voor de boeg heeft. Dat meldt VI.

'Wonder'
Over het ongeval is nog niet veel bekend, maar duidelijk is wel dat de 26-jarige De Kogel zelf niet achter het stuur zat. Volgens VI laten lokale autoriteiten op Malta weten dat het een wonder is dat de voetballer levend uit de auto is gekomen. De politie op het eiland is nog bezig met het onderzoek.

Spanje
De 26-jarige voetballer tekende in januari een contract voor anderhalf jaar bij het Spaanse UE Cornellà, een club uit de Segunda División. Hij begon zijn profcarrière bij FC Utrecht, waarvoor hij 38 wedstrijden speelde en acht keer scoorde. In de Eerste Divisie was hij daarna actief voor VVV-Venlo, Almere City FC en Go Ahead Eagles.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen