Overslaan en naar de inhoud gaan

Oud-voetballer Sonkaya gaat broodjes smeren

Geplaatst opvrijdag 13 februari 2015 - 6:45

De oud-profvoetballers Fatih en Özcan Sonkaya gaan een broodjeszaak openen in het stationsgedeelte van het Maankwartier in Heerlen.

Fati Sonkaya (33) - voortgekomen uit de jeugd van RKSV Heerlen - speelde voor Roda JC, VVV, FC Porto, Besiktas, Khazar Lenkoran en het Turks nationaal elftal. Zijn broer Özcan speelde voor de jeugd van Roda, MVV en Gaziosmanpasa in Turkije.

Turks karakter
De gebroeders Sonkaya weten nog niet of hun zaak een Turks karakter krijgt. De opening van de broodjestent staat gepland voor 2017. Het Maankwartier krijgt behalve een stationsfunctie met daghoreca ook winkels, kantoren en appartementen. Het UWV zal kantoorruimte van de gemeente Heerlen huren, die hier zelf ook ruimte in gebruik neemt.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Minder blauw in Limburgse stadions
KNVB: Fortuna, VVV en Roda nog steeds in gevarenzone
Timmermans breekt lans voor sponsoring Limburgse clubs
Limburgse profclubs willen praten met provincie
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen