Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Oud-speler van Roda en Fortuna Leo Ehlen (62) overleden

Geplaatst opdonderdag 11 februari 2016 - 0:24

Voormalig profvoetballer Leo Ehlen is op 62-jarige leeftijd overleden. De Sittardse middenvelder speelde ruim 250 wedstrijden voor Fortuna en Roda JC.

Ehlen, opgegroeid in Broeksittard, voetbalde in zijn jeugd bij Almania, destijds een van de beste amateurclubs van Limburg. Fortuna bood hem in 1974 een kans in het profvoetbal. Een jaar later stapte hij over naar Roda JC, waar hij negen seizoenen zou spelen.

Geliefd en gevreesd
Ehlen stond bekend als een niets en niemand ontziende middenvelder, die voortdurend de grenzen opzocht. Geliefd bij zijn ploeggenoten, gevreesd door zijn tegenstanders. Een speler die perfect paste bij mijnwerkersclub Roda JC, net als Eugène Hanssen en de vorig jaar overleden Dick Nanninga.

Na zijn vertrek uit Kerkrade in 1984 speelde hij nog kort bij het Belgische Thor Waterschei. Daarna bouwde hij af bij amateurclub EHC in Hoensbroek.

Café
Na zijn voetbalcarrière begon Leo Ehlen een café in Broeksittard.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Fortuna-supporters moeten kopie ID inleveren voor kaartje
Burgemeesters overwegen voetbalderby's zonder uitpubliek
Leegloop dreigt bij voetbalclubs in Limburg
Tim Blättler gaat stage lopen bij Fortuna Sittard
Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen