Overslaan en naar de inhoud gaan

Oud-speler Paul Penders tekent bij MVV

Geplaatst opvrijdag 10 juni 2016 - 16:40

MVV heeft definitief een nieuwe algemeen directeur. Zoals verwacht gaat Paul Penders de huidige directeur Frans Erens opvolgen.

Vorige maand was al bekend dat Penders het zou worden,maar toen was er nog geen contract getekend. Dat is nu wel het geval. Penders begint per 1 juli bij MVV in zijn nieuwe functie. De 52-jarige Penders speelde begin jaren '80 zes seizoenen voor MVV. Hij promoveerde in 1984 met MVV naar de eredivisie.

Grondleggers
In 2011 kwam
Penders weer in beeld bij MVV en werd hij één van de grondleggers van het samenwerkingsverband Maastricht United. Een samenwerking tussen MVV en de amateurclubs in de regio. In 2014 werd hij hoofd Jeugdopleiding in Maastricht en volgde hij in die functie Ron Elsen op

Paul Penders gaat de nieuwe functie van Algemeen Directeur combineren met zijn werkzaamheden bij Maastricht Sport.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Oud-speler Paul Penders nieuwe directeur MVV
Frans Erens
Frans Erens: 'Ik wil MVV helpen te overleven'
MVV haalt hekken weg uit stadion De Geusselt
MVV velt Volendam en wacht clash met De Graafschap
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen